Over Ons

TRC Promotion is ontstaan uit een gemis. Verschillende contacten van de heer Tuinfort klaagden over het feit dat voor de ‘allochtone’ artiest weinig tot geen plekken waren, waar hij of zij zich kon presenteren aan een publiek. Na dit meerdere malen te hebben opgevangen ontstond bij de heer Tuinfort een idee om een stichting op te richten die juist de belangen van deze ‘onbekenden’ het zou behartigen. Dit idee werd ondersteund door mevrouw Van Klink en heeft geresulteerd in het organiseren van evenementen, die tot doel hebben het samenbrengen van verschillende culturen en al doende een mooie bijdrage te leveren aan de Nederlandse samenleving.

Doel

Het doel van TRC Promotion is het scouten, stimuleren en promoten van ‘onbekende’ artiesten en deze te voorzien van een podium waar zij zich vaker met een professionele collega kunnen presenteren aan een breed publiek.
Daarnaast is het doel om de vergeten muzikale grootheden uit het verleden van de diverse culturen weer in de spotlight te plaatsen. Hun muziek te laten horen en/of hun levensverhaal te brengen. Men kent vaak de muziek van deze grootheden, maar niet hun levensverhaal niet.

Eén advies, houdt ons in de gaten!

Inzet

TRC Promotion zet zich in om ‘onbekende’ artiesten en kunstenaars te promoten bij het grote publiek. Het streven is om deze artiesten te laten genieten van een Nationaal / internationaal publiek. Dit betekent dat TRC Promotion zal trachten om haar “producten” op zo veel mogelijk, verschillende locaties in geheel Nederland maar soms ook daar buiten te presenteren.

Nevenactiviteiten

TRC Promotion biedt haar collega-organisatoren of allerlei andere organisaties, of instellingen diensten aan zoals theatermanagement, promotie, PR & Communicatie en de mogelijkheid tot gebruik van het artiestenbestand. Dit kan zowel in de theaters en festivals, als bij openingen van organisaties of andere plechtigheden of activiteiten.

Toekomstige Plannen

Momenteel houdt de organisatie zich voornamelijk bezig met het vergaren van de financiën om de werkzaamheden van de afgelopen 10 jaar te kunnen voortzetten en te professionaliseren. Het liefst zou TRC Promotion voor de komende jaren een werkplaats bieden aan jongeren, nieuwe producten op de markt zetten en via deze route continu opkomend ‘onbekend’ talent nieuwe wegen bieden om zich te presenteren aan de buitenwereld. Tevens wil TRC Promotion de bezoekers, die genoten hebben van voorgaande activiteiten, ervan verzekeren dat zij poogt om binnen een afzienbare tijd oude projecten weer op te pikken, in een nieuwe jasje te steken en het publiek weer te bedienen met de schoonheden van alle aanwezige culturen binnen Nederland.

Dock of the Bay

Otis Redding (1941-1967) is één van de meest invloedrijke Amerikaanse soulzangers en is bekend om zijn gepassioneerde manier van zingen. Zijn grootste hit is (Sittin’ on) The Dock Of The Bay.

Gaynel Hodge

Gaynel Hodge heeft gewerkt met o.a. Stevie Wonder, Aretha Franklin en Johnny Guitar Watson. . Tijdens het programma Words & Music worden wij door Gaynel meegenomen in zijn muzikale wereld.

Mahalia Jackson

Denise Jannah brengt een eerbetoon aan the Queen of Gospel Mahalia Jackson. (26-10-1911 – 27-01-1972)

Back on the BloQ

De legendarische Quincy Jones! Hij heeft als dirigent, producer, arrangeur en Academy Award-winning componist als geen ander zijn stempel gedrukt op de muziekindustrie in de afgelopen 70 jaar.

E-Mail 

trc@trcpromotion.com

KVK

41133842

Volg Ons

error: Content is protected !!